De accommodaties

 Door de diversiteit van onze accommodaties hebben wij voor iedereen een passende accommodatie. Van luxe vakantie villa’s tot lange termijn voor studenten of stagiaires.

Vakantiehuis

Kas Dushi

Santa Barbara

Prijs op aanvraag

6 personen

Kas Dushi (het mooie huis) is een prachtige vakantie villa, met een adembenemend uitzicht over Klein Bonaire. Het biedt direct toegang tot het groen, de ruimte en het buiten van Bonaire. Een prachtige serene plek die de rust van het eilandleven recht doet.

Kas Dushi bestaat uit een woning en twee studio’s, in zijn geheel maar ook apart te huren.

Boek een vakantiehuis op Bonaire
Lange termijn verhuur

Kas Disfruta

Belnem

Prijs op aanvraag

4 personen

Kas Disfruta (Huis van genieten) is een statige witte kustvilla. Op steenworp afstand van zee en strand ligt deze villa met tuin, balkon en dakterras met vrij uitzicht op de Caribische Zee.  De villa is onder verdeelt in twee aparte woningen met beide twee slaapkamers.

Vakantievilla Kas Serka Nos
Middellange verhuur

Kas Serka Nos

Nawati

Prijs op aanvraag

8 personen

Kas Serka Nos (Bij ons thuis) is een prachtige terracotta-kleurige villa, halfweg gelegen tussen het bruisende centrum van het eiland en Rincon.  Door 2 keukens, 4 badkamers en 6 kamers is Kas Serka Nos perfect voor een groep stagiaires of studenten die met een groep naar het eiland komen.

De woning is in zijn geheel te huur of per kamer.

Lange termijn verhuur

Kas Poco Poco

Nikiboko

Prijs op aanvraag

8 personen

Kas Poco Poco (Doe het rustig aan) is een relaxte gelijkvloerse villa in een typische kleurstelling voor dit eiland; ‘zonnegeel’. Deze woning staat dan ook nabij het bruisende hart van Kralendijk. De positieve, Caribische vibe is voelbaar in de omgeving.